Solfilm til kontor, institutioner og industri

Det er altid dejligt, når solen skinner, men det kan give udfordringer med genskin i computerskærme og en øget temperatur.

Et dårligt indeklima med høje temperaturer kan have en negativ effekt på koncentrationen for elever, medarbejdernes produktivitet og resultere i mange sygedage.

Her kan solfilm til vinduer være løsningen. 

LT Skilteteknik har i over 15 år hjulpet virksomheder, museer og institutioner som børnehaver, skoler og bofælleskaber, med at opnå et bedre indeklima og afskærmning for skarpt sollys.

Få hjælp her

Hvilke type af solfilm kan der monteres på vinduer?

Hvilken type solfilm du bør vælge afhænger meget af, hvad behovet er.

Vi har et stort udvalg af højkvalitets solfilm og nuancer.

Uanset hvilken type der vælges, så beskytter filmen mod 99% af UV strålerne, hvilket blandt meget andet beskytter mod afblegning af møbler.

Solfilm på vinduer kan bidrage til varmereduktion og være med til at fjerne refleksioner i f.eks. computerskærme. Derfor er det også en ideel løsning til for eksempel kontorbygninger.

Og på grund af evnen til at mindske varmen, så vil det også kunne hjælpe til at minimere brugen af klimaanlægget. 

Ikke nok med at solfilm på vinduerne kan reducere varme og refleksioner, vil det også kunne bruges til at mindske indsyn, særligt egnet til institutioner og kontorer i stueetagen. 

Gennem vores over 15 års erfaring har vi også monteret UV film for flere museer, da UV filmen er farveløs og beskytter mod UV stråler, i kategorierne A, B og C. 

Prisen for montering af solfilm på vinduer afhænger af, hvilken solfilm der vælges, og antallet af vinduer hvor det monteres.

Det kan både monteres indvendigt og udvendigt, og er et godt alternativ til tonede ruder.

Solfilm har en lang levetid og ved ændring af behov kan filmen afmonteres og skiftes hvis nødvendigt.

Kontakt LT Skilteteknik

Sikkerhedsfilm

For nogle virksomheder og institutioner kan der også være et behov for en forstærkelse af vinduerne med sikkerhedsfilm.

Sikkerhedsfilmen beskytter glasset mod ridser – og er dermed perfekt til gulvvinduer – og i tilfælde af indbrudsforsøg vil vinduet være sværere at slå ind. 

En yderligere fordel ved sikkerhedsfilm er, at det også splintsikrer glas, som er et krav flere steder i fødevareindustrien.

Kontakt LT Skilteteknik vedrørende solfilm

LT Skilteteknik er klar til at rådgive jer vedrørende solfilm til kontor, institution eller industri og opsætte solfilmen til jeres fulde tilfredshed.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan komme i gang med at finde præcis dén løsning, der passer til jer.

Vi er klar på telefon 23257739 og på e-mail lt@lt-skilteteknik.dk