• Dør med sandblæst folie
  • Diskretionsfolie på dør
  • Indgangsparti med diskretionsfolie - frosted folie

Diskretionsfolie

Glasvægge og store vinduespartier gør kontoret lyst og åbent, men det kan være svært at koncentrere sig, når det er muligt at se ind i mødelokalet overfor. Eller når du sidder til møde og kollegaerne går forbi. Eller når naboer og kunder kan se alt, hvad der foregår på kontoret. Her kommer sandblæst folie, også kendt som diskretionsfolie eller frosted folie, ind i billedet.

Kontakt LT Skilteteknik

Men hvorfor vælge sandblæst folie?

Denne type vinduesfolie kan bruges til at dække større eller mindre områder af og holde nysgerrige blikke ude, men det er også muligt at få udskåret alt fra tekst til logo til billeder, som så kan påsættes glasset.

Det kan for eksempel være linjer med din virksomheds logo eller slogan, som monteres både for at forhindre medarbejderne i at gå ind i glasset og for at skabe genkendelighed. Og naturligvis også for at gøre det svært at se igennem vinduet.

Denne løsning er især ideel ved kontorfællesskaber, hvor glasvægge indgår som en del af kontorets design. Her vil det være nemmere at adskille de forskellige virksomheders områder ved at dekorere glasset med den pågældende virksomheds logo.

Få hjælp her

Undgå nysgerrige blikke

Som nævnt kan sandblæst folie også bruges til større områder, og det er en billigere løsning i forhold til at udskifte et helt vindue med et i sandblæst glas.

Det kan f.eks. være vinduer ind til lageret, til produktionsområdet eller til et baglokale, hvor udefrakommende ikke skal kunne kigge ind.

Denne form for diskretionsfolie tillader næsten alt lyset at trænge igennem, og dermed vil det være muligt at bibeholde størstedelen af indfaldslyset, der kommer udefra eller fra rummet ved siden af.

Denne folietype er desuden velegnet til badeværelser/toiletter.

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Hvad kan vi hjælpe med?

LT Skilteteknik har mere end 15 års erfaring med sandblæst folie, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dit behov.

Vi kan også hjælpe med den kreative proces, hvis du ønsker at have mere end blot overflader og striber monteret med diskretionsfolie, f.eks. hvordan dit logo kan indarbejdes i det eller et mere kreativt mønster, som passer til din virksomhed.

Har du spørgsmål angående vores frosted eller sandblæste folie, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 23257739 eller på e-mail lt@lt-skilteteknik.dk