Indpakning af biler

LT Skilteteknik har mere end 10 års erfaring med bilindpakning og kan tilbyde indpakning af alle typer af biler. Vi har gennem tiden pakket alt fra personbiler til lastbiler til anhænger ind i folie.

Men hvorfor vælge bilindpakning?

En komplet indpakning af bilen har de samme fordele som en bildekoration, og mere. Det vil udnytte hver eneste cm af bilens overflade, og give dit reklamebudskab et særligt udtryk, samt give dig en kørende reklamesøjle.

Meget lig en bildekoraktion vil det være en måde at skille dig ud i bybilledet, øge genkendeligheden og gøre dig mere synlig for potentielle kunder. 

Bilindpakning er speciel god til visuelle brands, hvor der bruges mange farveskift, billeder og farve overgange. Hvilket også gør det til en ideel form for reklame ved større kampagner der inkludere f.eks. bus eller taxaer.

Indpakningen øger genkendeligheden og opmærksomheden omkring budskabet – både virksomheden og kampagnen. 

Klik her for hjælp

Mere end blot farverig indpakning

Mulighederne med indpakning er mange og det er ikke kun relevant ved kampagner eller farverige brands.

Det kan til tider være svært at få præcis den samme farve på tværs af bilfabrikanter, og det kan være omkostningsfuldt at få hele vognparken om lakeret – det gælder både hvis der er tale om 2 biler eller 15 biler.

Her kan bilindpakning være et billigere alternativ, der samtidig vil beskytte lakken mod små ridser, stenslag og falmning, da bilen stå som da den blev pakket ind, når folien fjernes.

Kontakt LT Skilteteknik

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover den kreative proces, så er det afgørende, at der anvendes de bedste materialer. Alle vores folier til indpakning af biler er godkendte til dette.

Samtidig er de slidstærke, og af en så god kvalitet at de kan holde til det omskiftelige danske vejr. 

Det er din garanti for, at det holder og sikrer at din reklame vil forblive intakt i den periode du ønsker. Dette gælder også ved indpakning med ensfarvede folier. 

Vi kan være behjælpelig med, at finde den folie der passer til dit behov, samt give et designoplæg til hvordan det færdige resultat kan se ud. Vælg mellem folie i et utal af forskellige farver, eller gå efter indpakning af bil med firefarvede billeder.

Fantasien og kreativiteten er det eneste, der sætter grænserne. 

Alt arbejde med bilindpakning er kun med forudgående aftale, og prisen afhænger af bilmærke, type af folie, hvor i landet det er, samt hvor mange biler der er tale om.

Har du spørgsmål angående bilindpakning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 23257739 eller på e-mail lt@lt-skilteteknik.dk