Har du spørgsmål vedrørende bildekoration, vil du vide, hvad det koster eller noget helt tredje, så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, behov og pris.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter Lars dig

Bildekoration

Hvor mange kilometer kører du om året? Hvor mange ser din bil når du kører forbi på motorvejen? Eller når du holder på parkeringspladsen ved det lokale supermarked?

Når du tænker over det, så kan det blive til ret mange personer, og potentielle kunder, i løbet af en almindelig hverdag.

Så hvorfor ikke udnytte bilens store overflade til reklame? 

Med en bildekoration får du en nem og billig reklame for din virksomhed. Det vil gøre din bil til en kørende reklamesøjle – både i lokalområdet og på de længere ture – og sikre at du skiller dig ud fra mængden 24/7, 365 dage om året.

Dette er også grunden til at de fleste erhvervsbiler i dag har en form for reklamedekoration påmonteret. 

En bildekoration øger ikke kun genkendeligheden, men også opmærksomheden omkring din virksomhed og hvilke ydelser du tilbyder.

Det er en måde at sige: “Her kommer jeg”, når du kører ud til kunderne, til byggepladsen eller til kontoret.

Har du mere end en bil eller en vognpark, vil en ens bildekoration forbinde bilerne, samt give et ensartede udtryk udad til.

Kontakt LT Skilteteknik

Hvad kan LT Skilteteknik hjælpe med?

Hos LT Skilteteknik laver vi alle størrelser af bildekorationer til erhverv.

For nogle virksomheder er det nok med et logo, eller en kombination af logo og simpel tekst. For andre kan det være relevant med en fuld indpakning af bilen.

Der er lige så mange muligheder, som der er virksomheder.

Prisen afhænger af størrelsen på dekorationen og hvor mange biler der er tale om, men typisk ligger prisen et sted imellem 2.000 kr. og 15.000 kr. pr bil.

For mange af vores kunder begynder det med en mindre bildekoration, men efter at have set og hørt om de mange muligheder, vælger flere en lidt større dekoration, der kan øge synligheden endnu mere.

Et valg mange er rigtige glade for, da forskellen ved at bruge lidt ekstra penge på bildekorationen, er tydelig.

Kontakt os om bildekoration

LT Skilteteknik er klar til at åbne dialogen med dig angående bildekoration uanset om der er tale om en enkelt personbil eller varebil eller om det er en hel vognpark, der skal have strømlinet udseendet.

Skriv til os allerede i dag på lt@lt-skilteteknik.dk eller fat telefonen og ring på 23257739